ComeOn! Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö
Co-Gaming Ltd
Päivitetty viimeksi: 23.5.2018
Versio: 0.1

Johdanto

Co-Gaming Ltd ottaa yksityisyytesi vakavasti ja tarjoaa verkkosivuston (www.comeon.com) ja/tai mobiilisovellusten kautta saatavilla olevan palvelunsa käyttäjille (”sinulle”) alla olevien tietojen kanssa, jotka selittävät millaisia henkilötietoja kerätään ja mitä näillä tiedoilla tehdään. Tämä käytäntö sekä yleiset säännöt ja ehdot kuvaavat, kuinka Co-Gaming Ltd kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Se kuvaa myös sinun oikeuksiasi ja käytettävissäsi olevia valintoja, jotka koskevat henkilötietojesi käyttöämme sekä tapoja, joilla voit hallita ja päivittää näitä tietoja. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai valituksia tietosuojakäytäntöömme tai toimintaamme liittyen, otathan yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@comeon.com.

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan käyttäjään, ja niihin voi lukeutua muun muassa nimi, sukunimi, kotiosoite ja passikopiot. Kun Co-Gaming Ltd kerää ja määrittelee henkilötietojesi käsittelytapoja, se toimii rekisterinpitäjänä.

Co-Gaming Ltd noudattaa yleistä tietosuojaa koskevia säännöksiä ja muita asianmukaisia eurooppalaisia ja kansallisia säännöksiä, oikeudellisia huomautuksia ja vastaavia välineitä, jotka voivat olla voimassa ajoittain.

Tietokategoriat ja käsittelyn tarkoitus

Saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja sinulta noudattaaksemme laillisia velvollisuuksiamme (mukaan lukien, mutta rajoittumatta rahapejä ja rahanpesun torjuntaa koskeviin säännöksiin):
  • Yhteystiedot, kuten nimi, sukunimi, syntymäaika, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero;
  • Viralliset asiakirjat, kuten passi tai henkilöllisyystodistus, joka sisältää valokuvan sinusta;
  • Vastuullisen pelaamisen rajat; ja
  • Yhteydenottotiedot, kuten tallenteet kommunikaatiostasi asiakaspalvelumme kanssa sähköpostin ja livechatin välityksellä.
    Saatamme myös käsitellä anonymisoituja käyttäytymistietoja ja tarjota nämä tiedot kolmansien osapuolten tutkimusorganisaatioille estääksemme uhkapelaamiseen liittyviä ongelmia.

    Lisäksi saatamme kerätä sinulta seuraavia tietoja tarjotaksemme sinulle palveluamme:
  • Käyttäjänimi, Internet-protokollaosoite (IP-osoite), selaintyyppi, laitteesi ja/tai laitteistosi demografiset ja sijaintitiedot, viite-/poistumissivut ja käyttöjärjestelmä;
  • Laitteen tunniste, asennetut ohjelmistot, selaimen evästeet ja pelinsisäiset tiedot;
  • Taloudelliset tiedot ja laskutustiedot, kuten luottokortin numero, luottokortin haltijan nimi ja sukunimi, luottokortin vanhenemispäivä, laskutusosoite, pankin nimi ja pankkitilin numero; ja
  • Tiedot, jotka liittyvät tilaukseesi postituslistallamme, kuten nimi, sukunimi ja sähköpostiosoite
    Keräämme, käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi myös silloin, kun katsomme, että meillä on laillinen peruste tehdä niin kaupallisten ja liiketaloudellisten tavoitteidemme toteuttamiseksi ja mikäli tällainen käsittely ei rajoita oikeuttasi yksityisyyteen. Tällaisiin tilanteihin lukeutuvat seuraavat:
  • kun tarjoamme sinulle markkinointipäivityksiä, uutiskirjeitä ja tietoa bonuksista
  • kun päivitämme ja suoritamme huoltotoimia palvelulle ja kartoitamme ongelmia
  • kun estämme ja tutkimme petoksia ja muita väärinkäyttötapauksia
    Mikäli tarvitset lisätietoja liittyen henkilötietojesi käsittelyyn oikeutettuihin intresseihin perustuen, otathan yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@comeon.com.

    Peruuta markkinointiviestien tilaus

    Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä meiltä, voit milloin tahansa päivittää asetuksistasi niitä tapoja, joilla haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä. Voit mukauttaa näitä asetuksia verkkosivustomme ”Tilini”-alueelta, kohdasta ”Uutiskirjeasetukset”.

    Tiedon jakaminen

    Jaamme henkilötietojasi niiden yritysten kanssa, jotka tarjoavat palveluita auttaakseen meitä toimittamaan sinulle pyytämäsi palvelut ja jotka auttavat meitä liiketoimintaamme liittyvissä asioissa, kuten muun muassa korttien ja maksujen käsittelyssä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, tietojen tallennustilan tarjoamisessa sekä liiketoimintatietojen hallinnassa. Meillä on sopimussuhde kaikkien näiden yritysten kanssa, mikä takaa, että jaettuja henkilötietojasi käsitellään vain tarpeen mukaan, jotta näitä palveluita voidaan tarjota meille.

    Voimme myös paljastaa henkilötietojasi seuraavissa tapauksissa:
  • Mikäli laki näin vaatii, kuten noudattaaksemme haastetta tai muuta vastaavaa oikeustoimen keinoa;
  • Noudattaaksemme oikeudellisia ja sääntelyyn liittyviä velvoitteitamme ja velvollisuuksiamme asianmukaisia lisenssi- ja sääntelyviranomaisia kohtaan sekä noudattaaksemme kaikkia muissa sovellettavissa lainsäädännöissä asetettuja ja muiden lainsäädäntöalueiden sääntelyviranomaisten asettamia velvoitteita ja velvollisuuksia;
  • Kun uskomme vilpittömästi, että tietojen paljastaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojaamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai valtion pyyntöön vastaamiseksi;
  • Mikäli olemme osana yritysten yhdistymistä, hankintaa tai myyntiä osittain tai kokonaan. Tällaisessa tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse ja/tai näkyvän ilmoituksen muodossa palveluissamme. Siinä ilmoitetaan kaikista henkilötietoihisi liittyvistä omistajuusmuutoksista tai käyttötarkoituksista sekä valinnat, jotka sinulla on käytössä henkilötietoihisi liittyen;
  • Kun teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen organisaatioiden kanssa tunnistaaksemme vilpilliset toimet; ja
  • Kun olemme saaneet etukäteissuostumuksesi jakaa tietoja kenelle tahansa kolmannelle osapuolelle.
    Tietyissä tapauksissa meidät on myös laillisesti velvoitettu vahvistamaan henkilöllisyytesi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien avulla, joiden kanssa jaamme henkilötietoja puolin ja toisin. Meillä on oikeus tehdä päätöksiä näiden palveluntarjoajien tarjoamien tietojen pohjalta. Edellä mainittu henkilötietojen jakaminen voi sisältää henkilötietojen siirtoa muihin, EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin.

    Henkilötietojen siirto EU-alueen ulkopuolelle

    Henkilökohtaisia tietojasi voidaan luovuttaa EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin sovellettavan lainsäädännön ja tämän käytännön mukaisesti. Mikäli jaamme henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, takaamme, että sopimussuhteemme kyseisten kolmansien osapuolten kanssa sisältää riittävät takeet henkilötietojesi turvaamisen suhteen. Ryhdymme sopimussuhteeseen vain kolmansien osapuolten kanssa, jotka takaavat EU:n/ETA:n tietoturvaan verrattavissa olevat standardit.

    Lisäykset

    Sosiaalisen median alustat
    Mikäli kommunikoit sosiaalisen median alustojen kautta, antamasi tiedot yhdistetään henkilökohtaiseen sosiaalisen median tiliisi. Sinun täytyy ottaa yhteyttä suoraan sosiaalisen median alustaan voidaksesi harjoittaa mitä tahansa oikeuksiasi tai pyytää sinun ja meidän välisen kommunikaation poistoa kyseiseltä alustalta.

    Evästeet
    Käytämme evästeitä sivuston toimimisen takaamiseksi ja käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Saatamme käyttää evästeitä esimerkiksi seurataksemme asetuksiasi ja profiilisi tietoja. Evästeitä käytetään myös keräämään yleisiä käyttö- ja tilastotietoja, jotka eivät sisällä henkilötietoja.

    Kolmannen osapuolen evästeet
    Käytämme palvelussamme kolmansien osapuolten palveluntarjoajien tarjoamia, aktiivisia JavaScript-sisältöjä, kuten FeatureSpace Limited ja Google Analytics. Nämä voivat näin ollen käyttää henkilötietojasi, kun käytät palveluamme. Tämä voi tarkoittaa, että henkilötietojasi siirretään EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin. Voit välttää tämän ottamalla JavaScriptin pois käytöstä käyttämäsi selaimen asetuksista. Mikäli teet näin, palvelumme toiminta voi heikentyä merkittävästi, etkä välttämättä voi käyttää palveluamme. Näissä tapauksissa emme ota vastuuta mistään kolmansien osapuolten sisällöstä palvelussamme.

    Widgetit
    Palvelumme sisältää sosiaalisen median toimintoja, kuten Facebookin ”Tykkää”-painikkeen ja widgettejä, kuten ”Jaa tämä” -painike tai interaktiivisia miniohjelmia, jotka toimivat palvelussamme. Nämä toiminnot saattavat kerätä IP-osoitteesi, verkkosivustollamme vierailemasi sivun ja ne voivat asettaa evästeen, jotta toiminto toimisi oikein. Sosiaalisen median toiminnot ja widgetit ovat joko kolmannen osapuolen tai palvelumme isännöimiä. Näiden toimintojen ja widgettien käyttämistäsi hallitaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tietosuojakäytännön mukaisesti.

    Linkit muille verkkosivustoille
    Palvelumme sisältävät linkkejä toisille verkkosivustoille, joiden tietosuojakäytännöt voivat erota Co-Gaming Ltd vastaavista. Mikäli annat henkilötietojasi mille tahansa näistä sivustoista, tietojasi hallitaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön mukaisesti. Rohkaisemme sinua lukemaan huolellisesti kaikkien vierailemiesi sivustojen tietosuojakäytännön.

    Kyselyt tai kilpailut
    Saatamme aika ajoin tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua kyselyihin tai kilpailuihin sivustollamme. Mikäli osallistut, pyydämme sinulta tiettyjä henkilökohtaisia, tunnistettavissa olevia tietoja. Näihin kyselyihin tai kilpailuihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, ja näin ollen sinulla on vapaus valita, haluatko jakaa pyydettyjä tietoja vai et.

    Lausunnot
    Julkaisemme asiakkaidemme lausuntoja/kommentteja/arvosteluja palvelustamme, jotka voivat sisältää tietoja, joista henkilö on tunnistettavissa. Ennen lausunnon julkaisemista pyydämme asiakkaalta suostumuksen heidän nimensä julkaisuun lausunnon yhteydessä. Pyytääksesi henkilötietojesi poistoa lausunnoista tai kommenteista, lähetä sähköpostia osoitteeseen dpo@comeon.com.

    Tietojen säilyttäminen

    Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Tietoja säilytetään kuitenkin myös tilin sulkemisen jälkeen, ja mikäli näin tapahtuu, tietoja säilytetään tietojen säilytyskäytäntömme sekä asianmukaisten lakien ja säännösten mukaisesti. Käytetyt kriteerit eri tyyppisten keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen säilytysaikojen asettamiseksi riippuvat erilaisista laeista ja asetuksista, mukaan lukein rahanpesun vastaiset lait.

    Mikäli haluat sulkea tilisi tai pyytää, ettemme enää käytä henkilötietojasi tarjotaksemme palveluamme sinulle, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@comeon.com. Tilisi sulkeminen ja/tai tietojen poiston pyytäminen ei aina tarkoita sitä, että laki sallisi meidän tehdä niin. Sulkemisen jälkeen säilytämme ja käytämme henkilötietojasi tarpeen mukaan noudattaaksemme laillisia velvollisuuksiamme, ratkaistaksemme kiistoja ja toimeenpannaksemme sopimuksiamme.

    Turvallisuus

    Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille lähetettyjä henkilökohtaisia tietoja – sekä niiden siirtymisen aikana että vastaanotettuamme ne. Mikään internetin kautta tapahtuva siirto tai elektroninen säilytystapa ei kuitenkaan ole 100-prosenttisen turvallinen. Näin ollen emme voi taata absoluuttista turvaa. Kaikkien palvelumme keräämien tietojen siirto salataan käyttämällä Secure Socket Layer -teknologiaa (SSL). Co-Gaming Ltd noudattaa maksukorttialan (Payment Card Industry, PCI) tietoturvastandardeja.

    Oikeutesi

    Sinulla on seuraavat oikeudet säilyttämiimme henkilötietoihisi liittyen:
  • Mikäli haluat tietää, mitä henkilökohtaisia tietojasi säilytämme, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dpo@comeon.com;
  • Oikeus päivittää puutteellisia henkilötietoja. Helpoin tapa tämän tekemiseen on syöttää tarvittavat muutokset ”Tilini”-osiossa;
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi, kun käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi, ja oikeus vastustaa käsittelyä;
  • Oikeus jättää valitus Maltan tiedotus- ja tietosuojavaltuutetulle, mikäli koet, että yleisen tietosuoja-asetuksen (asetus (EU) 2016/679) mukaisia oikeuksiasi on rikottu. Voit myös jättää valituksen asianomaiselle valvontaviranomaiselle asuinjäsenvaltiossasi, työskentelyjäsenvaltiossasi tai valtiossa, jossa rike on tapahtunut;
  • Oikeus siirtää henkilötietojasi toiselle rekisterinpitäjälle. Henkilötietosi toimitetaan sinulle jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa.
  • Vaikka sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista, joissakin tapauksissa emme voi poistaa kaikkia tietojasi.

    Ilmoitukset tietosuojakäytännön muutoksista

    Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä vastaamaan muutoksia tiedonkeruukäytännöissämme. Mikäli teemme olennaisia muutoksia, jotka vaikuttavat merkittävästi mihin tahansa oikeuksiisi, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostitse (viesti lähetetään tililläsi antamaasi sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoituksella palvelussamme ennen kuin kyseinen muutos astuu voimaan. Rohkaisemme sinua kuitenkin tarkistamaan tämän käytännön säännöllisin väliajoin, jotta pysyt aina ajan tasalla tietosuojakäytännöstämme. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, tai jos haluat ottaa meihin yhteyttä henkilötietojesikäsittelyyn liittyen, lähetäthän sähköpostia tietosuojavastaavallemme osoitteeseen dpo@comeon.com tai meille osoitteeseen:

    Co-Gaming Ltd
    Attn: Data Protection Officer
    3rd Floor, Spinola Park,
    Triq Mikiel Ang Borg
    St. Julians,
    SPK1000
    Malta

  • Tietosuojaseloste

    ComeOn.com käsittelee tietojasi korkeimpia turvallisuusstandardeja noudattaen.

    www.comeon.com on Co-Gaming Ltd (yhtiönumero C47444) yhtiön operoima, joka toimii EU-valtio Maltan lainsäädännön alla. Yhtiön osoite on 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta. Co-Gaming Ltd operoi seuraavien lisenssien alaisina: MGA/B2C/178/2009. Tutustu MGA:n toimintaan osoitteessa www.mga.org.mt. ComeOn! vedonlyönti ja NolimitCity Casino ovat lisensoituja ja valvottuja Curacaon valtion toimesta. Uhkapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. www.peluuri.fi, www.peliklinikka.fi ja www.tiltti.fi ovat riippumattomia järjestöjä, jotka tarjoavat apua.

    Ladataan..